Ondersteuning van schooluitvallers – kinderen die niet naar school kunnen.

Cindy Schipper zorgt: ondersteuning aan kinderen die niet naar school kunnen.

“Barsingerhorn? Even op Google kijken hoor…! En daar zit een zorgbedrijf die kinderen en jongvolwassenen helpt die vastgelopen zijn? Wat doen die paarden dan… en hoe werkt het met autisme? En waarom knappen kinderen op die niet naar school kunnen?

Deze, en tientallen andere vragen komen op bij ouders en/of verzorgers voordat ze eenmaal de telefoon pakken of dat mailtje naar ons sturen. “Wanneer een kind thuis of op school vastloopt brengt dit veel spanningen met zich mee. Sommige ouders kiezen automatisch de beste weg, anderen zijn ten einde raad. Samen met ons team helpen wij kinderen doelgericht weer terug naar school”. Aldus Cindy.

Bij een nieuwe aanmelding wordt eerst geïnventariseerd welke coach, psycholoog of begeleider de juiste aansluiting biedt qua expertise. Op deze manier zijn de kinderen verzekerd van de beste hulp. “Afhankelijk van de hulpvraag kiezen we een traject van dagbesteding, individuele begeleiding of paardencoaching”.

Dat paarden hierin een sleutelrol spelen is niet vreemd. Een paard laat alles meteen zien, er is geen sprake van goed of fout. Kinderen kunnen zichzelf zijn, komen tot ontspanning en knappen zichtbaar op. De resultaten zijn vaak verbluffend.

Cindy Schipper zorgt biedt ondersteuning vanuit het hart. “Pas als een kind weer goed gaat in de klas, dan is onze missie geslaagd!”.

Meer weten? www.cindyschipperzorgt.nl