Vacature begeleider dagbesteding zorgboerderij

Cindy Schipper zorgt is een kleinschalig zorgbedrijf, gevestigd op een prachtige landelijke locatie in Barsingerhorn (NH). Wij zijn gespecialiseerd is in het geven van individuele begeleiding, dagbesteding en paardencoaching aan kinderen. Bij al onze activiteiten zetten wij paarden in.

Ter uitbreiding van ons team zoeken we op korte termijn naar een:

Begeleider dagbesteding zorgboerderij

“Leuk die prachtige locatie en die lieve paarden, maar uiteindelijk draait het bij ons om de zorg. En die geven we, 6 dagen per week vol overgave. Kinderen op onze dagbesteding komen niet zomaar. Vaak hebben ze een indicatie als autisme, ADD, PDD NOS of een beperking. Ze zijn uitgevallen van school, kunnen nergens terecht of hebben simpelweg pech. En bij ons krijgen ze een warm welkom, en helpen we ze.

’s morgens zijn we actief met klusjes op stal of in de wei, en ’s middags werken we aan persoonlijke doelen. Een stukje huiswerkbegeleiding of onderwijs, oefenen voor een spreekbeurt, knutselen of iets anders als het kind daar plots behoefte aan heeft. Meer over de natuur te weten komen in ons ecologische voedselbos? Of misschien wel een lekkere appeltaart bakken met de appels die je net geplukt hebt. Lekker!

Je merkt het misschien al, wij werken vanuit een positieve mindset met liefde voor het vak. En dat is nodig, want als begeleider dagbesteding zorgboerderij kun je best voor pittige uitdagingen komen te staan. Kinderen ontspannen bij ons nu eenmaal heel snel. Daardoor ontladen ze, of komt er iets anders boven dat dwars zit. En dat mag, want we zijn er voor ze. Het is aan jou om hier met jou ervaring en kunde een positieve professionele wending aan te geven.

Maar wie zoeken we nu eigenlijk?

We zoeken geen Cindy, Monique, Nicky of Dianne, want die hebben we al. We zoeken vooral JOU. Jij bent wie je bent, en daardoor vul je ons team aan. Natuurlijk kun je met paarden omgaan, ben je niet bang voor vieze handen en ga je door het vuur voor onze deelnemers.

Zaterdag is je vaste werkdag, en de overige dagen die je werkt zijn in overleg, wat bij jou past.

  • Afgeronde zorgopleiding niveau 4
  • Je beschikt over aantoonbare kennis en affiniteit in het werken met kinderen die vallen onder onze doelgroep
  • Je kunt omgaan met paarden en bent niet bang voor vieze handen
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt op een positieve manier duidelijkheid geven
  • Een SKJ registratie is een absolute pre
  • Salaris afhankelijk van ervaring

Sta je stevig in je schoenen, kun je duidelijkheid geven, leef je altijd vanuit positiviteit, oneindig optimisme en pure blijdschap? Zie jij het als je passie om onze kinderen verder te helpen?

Dan komen we graag met je in contact. Een goed CV of zorgdiploma is één, maar vertel vooral waarom jij degene bent om onze kinderen verder te helpen. Want daar draait het uiteindelijk om.

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Cindy Schipper: 06 3052 2969

We ontvangen je reactie graag op: info@cindyschipperzorgt.nl

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Freelance / zzp

Verwacht aantal uur: 28 per week

Rooster:

  • Elk weekend
  • ma-vr
  • Weekendbeschikbaarheid
  • Flexibele werkuren

Werklocatie: Fysiek

Verwachte startdatum: 01-04-2024