Vacature begeleider dagbesteding (ZZP)

“Stel je toch eens voor…. Iedere keer als je naar je werk gaat rijd je over dit pad…“

“Je parkeert je auto, of zet je fiets weg…. En de paarden begroeten je… “

“Dat is nu mogelijk, want we zoeken extra collega’s ter ondersteuning van de dagbesteding!

“Leuk die prachtige locatie en die lieve paarden, maar uiteindelijk draait het bij ons om de zorg. En die geven we, 6 dagen per week vol overgave. Kinderen op onze dagbesteding komen niet zomaar. Vaak hebben ze een indicatie als autisme, ADD, PDD NOS of een beperking. Ze zijn uitgevallen van school, kunnen nergens terecht of hebben simpelweg pech. Bij ons krijgen ze een warm welkom, en helpen we ze.

’s Morgens zijn we actief met klusjes op stal of in de wei, en ’s middags werken we aan persoonlijke doelen. Een stukje huiswerkbegeleiding, oefenen voor een spreekbeurt, knutselen of iets anders als het kind daar behoefte aan heeft. Meer over de natuur te weten komen in ons ecologische voedselbos? Dan maken we een fijne wandeling. Of misschien wel een appeltaart bakken met de appels die je net geplukt hebt. Lekker.

Je merkt het misschien al, wij werken vanuit een positieve mindset en met heel veel liefde voor het vak. En dat is nodig, want een begeleider op onze dagbesteding kan best voor pittige uitdagingen komen te staan. Kinderen ontspannen bij ons nu eenmaal heel snel. Daardoor ontladen ze, of komt er iets anders los dat dwars zit. En dat mag, want we zijn er voor ze. Het is aan jou om hier met al jou ervaring een positieve professionele wending aan te geven.  

Begeleiders staan daarom bij ons 1 op 4, maximaal 1 op 5. Met lekker veel aandacht voor onze deelnemers.

Maar wie zoeken we nu eigenlijk?

We zoeken geen Cindy, Monique, Kim of Charon, want die hebben we al. We zoeken vooral JOU. Jij bent wie je bent, en daardoor vul je ons team aan. Je kunt met paarden omgaan, bent niet bang voor vieze handen en gaat door het vuur voor onze deelnemers.

Zaterdag is daarbij je vaste werkdag, en de overige dagen die je wilt werken zijn in overleg, net wat bij jou past.

Sta je stevig in je schoenen, kun je duidelijkheid geven, leef je altijd vanuit positiviteit, oneindig optimisme en pure blijdschap? Zie jij het als je passie om onze kinderen verder te helpen?

Dan komen we graag met je in contact. Laat op een unieke manier aan ons zien waarom je jou zoeken. Schrijf een persoonlijke brief, maak een filmpje, of bedenk iets anders… Een CV of je pedagogisch diploma is 1 ding, maar vertel vooral waarom jij degene bent om onze kinderen verder te helpen. Want daar draait het uiteindelijk om.

We ontvangen je reactie graag op: info@cindyschipperzorgt.nl